Programma 2017

Programma dinsdag:
Naast het bouwen aan de hut ,kunnen de kinderen ook deelnemen aan andere activiteiten. Op het podium zijn er optredens van een clown. DE kinderen kunnen weer gaan koken in het kookcafé. Schminken en bingo is er dit jaar ook weer voor de kinderen. De kinderen kunnen weer gaan decopatchen, bloempotjes versieren en kleurplaten kleuren. Muziekinstrumenten kunnen ook gemaakt worden, deze kunnen de kinderen gebruiken bij de herrieoptocht op donderdagavond. Er kunnen varkentjes geknutseld worden. Er zijn op dinsdag diverse luchtkussens: De spiderbase, de shooting combo, mission impossible en de breakout corse. Door in de spiderbase omhoog te klimmen, kunnen kinderen vanaf een hoogte van 4 meter naar beneden springen in een kussen. Bij de mission impossible moeten de kinderen omhoog zien te klimmen via een draaibare ladder.In het park komt een hele mooie kinderboerderij. Voor de kleinere kinderen zijn er legoblokken bij het ouder café. Phoenix Cultuur gaat samen met kinderen kleding maken en deze kinderen kunnen dan meedoen aan echte modeshow die op donderdagavond wordt gehouden op het podium.

Programma woensdag:
Op het podium zijn er vandaag diverse poppenkastvoorstellingen. Vandaag is er ook een vossenjacht in het park. In het park komt een fotobusje te staan waar de kinderen in groepjes leuke foto’s van zichzelf kunnen maken. Voor de oudere jeugd is er een freerunbaan waar ze onder goede begeleiding van een echte freerunner allerlei sprongen leren maken. Knutselen is er vandaag ook weer: bloemschikken, pennenpotjes maken en borden stippelen. Ook vandaag kunnen weer muziekinstrumenten worden gemaakt die weer gebruikt kunnen worden op donderdagavond tijdens de herrieoptocht. De kinderen kunnen op woensdag proberen om een zo hoog mogelijke stapel kratjes te maken. Verder zijn er ook weer een aantal luchtkussens waaronder de climbing rope. Kinderen kunnen aan vier verschillende touwen omhoog klimmen. In het park komt een wensboom waar de kinderen kraanvogeltjes kunnen vouwen en een wens kunnen ophangen. Verder zijn er nog diverse workshops dj draaien, achter een echte draaitafel je eigen muziek maken. Vanaf woensdagmiddag gaan de vrijwilligers ook beginnen met het inpakken van de hutten.

Programma donderdagmorgen:
De donderdagmorgen eindigt om 14.00. Vanaf 18.00 mogen de kinderen weer terugkomen voor het avondprogramma. Op donderdag kunnen de kinderen weer gaan koken in het kookcafé. Ze kunnen zich ook laten schminken. Bij Beat it krijgen de kinderen workshops djembé. Voor de meiden wordt er een echte beautyhoek ingericht. De bibliotheek komt met een activiteit die gaat over verre landen. Het bloemschikken en het pennenpotjes maken komt vandaag weer terug. Op de donderdagmorgen komen twee nieuwe luchtkussens: climb banana en bouncing balls. Bij dit laatste luchtkussen wordt er veel klimmen en doorzettingsvermogen van de kinderen gevraagd.

Programma donderdagavond.
Iedereen is vanaf 18.00 weer welkom om deel te nemen aan het avondprogramma. De kinderen die blijven slapen, kunnen dan hun eigen hut gaan inrichten. In het park komt er die avond een grote discotheek, kinderen kunnen gaan genieten van diverse hits. Op het podium zijn er demonstraties van DEDE, is er een echte modeshow en komt Aventurado optreden. Vanaf ongeveer 21.30 mogen alle kinderen hun herriespullen voor de dag halen en gaan we in optocht door het centrum van Veghel. Aventurado zal ons daarin gaan begeleiden. Verder zijn er nog luchtkussens en kunnen ze ook ’s avonds bij Beat it muziek gaan maken. Er is ook weer de beroemde visser die lekkere snoepjes aan zijn haak heeft hangen voor de kinderen. Op deze avond is er ook de trekking van de hoofdprijzen van de loterij. Deze zal na de herrieoptocht zijn. Om 22.30 is het avondprogramma afgelopen en gaan alle kinderen die blijven slapen naar hun eigen hut. Voor de kinderen die niet blijven slapen, zit het bouwdorp er dan op.

TWITTER

  • 14-01-2018 22:18 We zijn al weer verschillende vergaderingen bij elkaar geweest. Bouwdorp 2018 staat al weer in de steigers.
  • 08-12-2017 14:17 Bouwdorp 2018 is van 13 tot en met 17 augustus in het Julianapark. Zet deze data alvast in je agenda. #bouwdorp2018 https://t.co/hWW4E8l4Ha
  • 06-10-2017 13:52 Stem op ons via de Rabobank Clubkas Campagne. #rccuv #Rabobank. Kijk naar deze link: https://t.co/g5tiHoPNNc
  • 06-08-2017 10:54 Start opbouw van het bouwdorp in het park op donderdag 17 augustus. Julianapark is vanaf die dag afgesloten, fietstunnel blijft open.
  • 08-07-2017 20:05 Buurt van het Julianapark bezocht en ze voorzien van de nodige info over het komende Bouwdorp. #bouwdorp2017 https://t.co/9e7xZqHzDx

Bekijk alle tweets >

youtube_32.png facebook_32.png twitter_32.png

Laatste Reacties


Alle reacties >