Oudercafé

oudercafeIn de witte tent in het park is een oudercafé ingericht. In dit oudercafé kunnen ouders een kop koffie met versnapering kopen. Vaak zitten ’s morgens al de ouders, grootouders en belangstellenden in het café toe te kijken hoe de kinderen bezig zijn in het park. Er is altijd voldoende ruimte om te zitten. Als het zonnetje lekker schijnt, maken we ook buiten een gezellig terras. Vanaf het terras kun je naar alle activiteiten kijken.

Tussen de middag kunnen de ouders en andere belangstellenden broodjes hamburger e.d. kopen tegen een kleine vergoeding. Dat geldt ook voor koffie, thee en frisdrank. De opbrengst van dit oudercafé komt geheel ten goede aan het bouwdorp. Kinderen kunnen daardoor extra genieten van allerlei activiteiten.

Op de donderdagavond is het extra gezellig op het bouwdorpterrein en met name in en rondom het oudercafé. Tot ’s avonds half elf zijn er allerlei activiteiten voor de kinderen maar ook voor de ouders. Allerlei demonstraties en activiteiten vinden dan plaats op het terrein.

TWITTER


Bekijk alle tweets >

youtube_32.png facebook_32.png twitter_32.png

Laatste Reacties


Alle reacties >