Fietsroute en parkeren

Fietsen:
In het centrum van Veghel staat met borden aangegeven hoe je naar het bouwdorp in het Julianapark kunt fietsen. De volgende situaties zijn van belang voor een veilige fietstocht:

  • Op het kruispunt Hoogstraat en Kolonel Johnsonstraat komen elke bouwdorpdag verkeersregelaars te staan. Die blijven daar tot ongeveer 10 uur staan om kinderen en hun ouders veilig over te laten steken. Dat geldt ook voor de middag als de kinderen weer naar huis gaan.
  • Kinderen en ouders die van ’t Zuid komen, worden gevraagd te fietsen via de kruispunten met verkeerslichten bij het gemeentehuis en de Sluisttraat. De fietstunnel onder de Rembrandtlaan door , wordt gedusituatie fietsenrende
  • de week afgesloten voor fietsers.
  • We willen ouders en kinderen er op wijzen niet zomaar de Rembrandtlaan over te steken om aan de andere kant van de weg te komen. Maak daarbij gebruik van de verkeerslichten.
  • In de Kolonel Johnsonstraat komt een verkeersmaatregel: gedurende de week is deze weg een eenrichtingsweg. De rechterweghelft is voor de auto’s, de linkerweghelft is voor de fietsers.

Auto’s parkeren: Auto’ s kunnen geparkeerd worden op het Stadhuisplein. Let wel op, u moet dan wel een stukje omlopen om bij de hoofdingang van het bouwdorp te komen. Ook in Vondelstraat en bij het Heilig Hart zijn parkeermogelijkheden. De parkeerplaats na de Hubo aan de Hoogstraat kan ook gebruikt worden. In de wijk rondom het Julianapark geldt een parkeerverbod. Alleen de bewoners krijgen een ontheffing van de gemeente om te parkeren. In de straten bij het Julianapark zal ook gehandhaafd worden.

DAAROM…….. KOM ZOVEEL MOGELIJK MET DE FIETS NAAR HET BOUWDORP. OP DE SPEELPLAATS ¬†VAN DE BERNADETTESCHOOL IS PLAATS GENOEG.

 

 

TWITTER

  • 14-01-2018 22:18 We zijn al weer verschillende vergaderingen bij elkaar geweest. Bouwdorp 2018 staat al weer in de steigers.
  • 08-12-2017 14:17 Bouwdorp 2018 is van 13 tot en met 17 augustus in het Julianapark. Zet deze data alvast in je agenda. #bouwdorp2018 https://t.co/hWW4E8l4Ha
  • 06-10-2017 13:52 Stem op ons via de Rabobank Clubkas Campagne. #rccuv #Rabobank. Kijk naar deze link: https://t.co/g5tiHoPNNc
  • 06-08-2017 10:54 Start opbouw van het bouwdorp in het park op donderdag 17 augustus. Julianapark is vanaf die dag afgesloten, fietstunnel blijft open.
  • 08-07-2017 20:05 Buurt van het Julianapark bezocht en ze voorzien van de nodige info over het komende Bouwdorp. #bouwdorp2017 https://t.co/9e7xZqHzDx

Bekijk alle tweets >

youtube_32.png facebook_32.png twitter_32.png

Laatste Reacties


Alle reacties >