Aanmelden sponsor

Voor uitingen van sponsoring op het bouwdorp ga naar de de folder sponsoring bouwdorp.

Als U graag het bouwdorp wil sponsoren, dan kunt u dat via onderstaand formulier aangeven. U kunt het bouwdorp op allerlei manieren steunen: door het schenken van goederen of door een financiële bijdrage. U krijgt daar uiteraard wel iets voor terug:

  • U krijgt een vermelding op het sponsorbord op het terrein.  Als u 100 Euro of meer sponsort maken we voor u een speciaal sponsorbordje op ons sponsorbord. Dit bordje zal in kleur worden vervaardigd  in de afmetingen 140 x 570 mm. Tevens zal het logo van uw bedrijf op het naambordje gezet kunnen worden. Heeft u interesse in een mooi nieuw naambordje op het sponsorbord van het bouwdorp dan kunt u dat aan ons kenbaar maken. Het naambordje wordt u geheel gratis aangeboden. U kunt het logo in de volgende bestandsformaten aanleveren: .psd, .al, .eps, .jpg, .tif, pcx. U kunt dit aangeven via het contactformulier verder op deze pagina.
  • U kunt vlaggen en borders ophangen op het terrein. U kunt deze materialen voorafgaand aan het bouwdorp afgeven op het terrein.
  • U krijgt een vermelding in de bouwdorpkrant. Deze krant wordt in een oplage van 1250 stuks in Veghel verspreid via de kinderen.
  • Uw naam zal via de geluidsinstallatie positief in het daglicht worden gezet.
  • Uw naam met eventueel logo krijgt een plekje op de sponsorpagina van deze site. Staat uw naam daar niet bij, geef dat dan aan ons door. Dan zorgen we daarvoor.

Via onderstaand formulier kunt u uw interesse kenbaar maken:

TWITTER


Bekijk alle tweets >

youtube_32.png facebook_32.png twitter_32.png

Laatste Reacties


Alle reacties >